Hétköznapi Mentalisták könyv ingyenes kiszállítással*!

hetkoznapi_mentalistak_konyv_also_01

2.850 Ft

*Az ingyenes kiszállítás banki utalás és bankkártyás fizetés esetén vehető igénybe, Magyarország területén!

Hallottál már valaha olyan emberről, aki a havat is el tudja adni az eszkimóknak?

Az biztos, hogy az eszkimónak van egy jellegzetes kifejezése arra, amikor valaki ezzel próbálkozik. Gondolj csak bele, az a tény, hogy a legjobb értékesítőket azzal jellemzik, miszerint el tudják adni a havat az eszkimóknak, sok mindent elárul erről a szakmáról. Ami persze több szempontból is gond. Mert ha tetszik, ha nem, aki nem képes eladni, dolgokat, ötleteket, gondolatokat, annak kicsi az esélye egy sikeres életre. Ennek a könyvnek az a célja, hogy visszategye az eladás művészetét oda, ahová való: a mindennapi életbe. Azért, hogy minden olyan szituációban, ahol szükséged lehet rá, könnyedén tudd használni ezt a tudást. Ha pedig ez a szakmád, akkor meg tudd előzni azt, hogy kiégj és elveszítsd a lelkesedésed.

Cikkszám: ISBN 978-963-12-7881-1

Product Description

Hétköznapi Mentalisták – Egy könyv kezdő és újrakezdő értékesítőknek, hálózatépítőknek.

Vélemények

  1. :

    Ajánlom mindazoknak, akik számára a tudatos vásárlás fontos szempont, illetve akik rendre-módra felesleges katrancokkal lesznek “gazdagabbak”! A könyv elolvasása által a felvilágosítás rendkívül szórakoztató formájában részesülnek!

  2. :

    Nem vagyok mindig nyitott az új dolgokra… Így mondjuk szépen, hogy félek egy csomó mindentől, hát ugye amit nem ismerek, nem értek… Tudjátok, az ember inkább elszalad, ha pl. üzletkötőt lát. Ez a könyv megérteti-megláttatja, hogyan működik az emberek meggyőzésének művészete, hogyan lett olyan, amilyen most, és hogyan lehet ezt jól csinálni, ráadásul akár a mindennapi életünkben. Ajánlom Neked, aki félelmek helyett szívesebben csodálná az alkudozás nagymestereit, ha Te vagy az, aki elég nyitott és bátor meglátni a dolgok másik oldalát is, aki tanulni akar és aki emellett vagy ezeken kívül szereti a jó humort. Mert ez a könyv nem titkoltan az érzelmekre is kíván hatni! Jót fogsz olvasni!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.