Kaputechnika az Ön kényelméért!

A kaputechnika olyan, mint az öltözködésben a kabát. Mi csak a funkciót nézzük, míg mások kizárólag a szépségét veszik észre. Találja meg azt, ahol mindkettő megvan!

Az Alarm & Automatic System Kft. a funkciót és az esztétikumot kínálja egybe ötvözve, mint kaputechnikai megoldást. A közel 20 éves cég több ezer referenciával rendelkezik, ami Önnek, mint megrendelőnek, a megbízhatóságot jelenti. Ez nem az a kaputechnikai vállalkozás, amelyik egyik pillanatról a másikra eltűnik. A mérnökök és a szerelők egyaránt értenek ahhoz, amit csinálnak.

További előny, hogy minden kaputechnikai megoldás egyetlen kézben összpontosul, így akitől megvásárolja a kaput, ugyanaz fogja telepíteni és karbantartani. Mi nem szeretjük azokat az eseteket, amikor az értékesítő a telepítőre mutogat, a telepítő a karbantartóra, az pedig az értékesítőre. Ez Önnek sem jó. Ezért cégünk a kaputechnika minden szegmensében teljes szolgáltatást nyújt, hogy Önnek sokkal kényelmesebb minden tekintetben.

A kaputechnika világában nagyon fontos a minőség. Az Alarm & Automatic System Kft. kizárólag több évtizedes múltra visszatekintő, megbízható gyártókkal dolgozik együtt.

Garázskapu, ipari kapu, gyorskapu, sorompó, automata ajtó és kapunyitó automatikák esetében a svéd Ditec vagy a hazai Ecotor legjobb minőségű termékeit használjuk. Az első osztályú minőség miatt a beépített termékekre akár 10 év garanciát is biztosítunk típustól, függően. Ez egyben azt is jelenti, hogy Önnek éveken keresztül nincs miért aggódni a kaputechnika miatt, csupán használnia kell a kényelmes megoldásokat.

A kaputechnika mellett cégünk foglalkozik még biztonságtechnikai és klímatechnikai megoldásokkal egyaránt. Természetesen ezen a területen is kizárólag a modern, minőségi termékeket forgalmazzuk, amelyekre nyugodt szívvel vállaljuk a garanciát. Fujitsu, Fisher, Techson, Paradox és Cryptex márkák hivatalos partnerei vagyunk.

Összességében a kaputechnikai Alarm & Automatic System Kft. cég egyedi megoldásait, minőségi termékeit, nagyfokú szakértelmét és tapasztalatát szeretik vásárlóink. A kínált termékkörök, mint a garázskapu, az ipari kapu, a gyorskapu, a sorompó, a beléptető rendszer, az automata ajtó, a kapunyitó automatikák, a biztonságtechnika és a klímatechnika mindegyike az Ön kényelmét fogja szolgálni. Keressen bennünket!